O nama

Lijek za obično

Nismo tradicionalna marketinška agencija. Mi smo radikalno otvoren kreativni kolektiv. Pratimo trendove i stalno nastojimo učiniti nešto potpuno novo. Potpuno naše. U tome je tajna našeg uspjeha.

Uvijek aktivni

Novo vrijeme nosi stalne promjene. Kako bi išli u korak s vremenom, pratimo  promjene koje se događaju u svijetu oko nas, a lociranje kulturnih fenomena i uključivanja naših brendova u kulturu uvijek je u fokusu našeg rada.

U korak s kulturom

Naš sustav identifikacije tzv. triggera u kulturi koji su značajni za brandove naših klijenata. Okidače pratimo u realnom vremenu i brzo određujemo daljnje djelovanje kako bismo povećali responzivnost i relevantnost brenda. Pravovremena akcija ponekad je obični tweet ili PR trik, početak kampanje ili razvoja novog proizvoda.

Mrzimo dosadno

Nakon što definiramo gdje je brendu mjesto u  kulturi, vrijeme je da ga predstavimo. Po mogućnosti u asimetričnom odijelu i prugastim neonskim čarapama. Jer mrzimo dosadno.

Upoznajte Pirate

Mi smo kreativni odmetnici. Riskiramo. Mijenjamo pravila. Smišljamo hrabre ideje i preuzimamo kormilo konvencionalnih brodova.

Razvijamo ideje koje mijenjaju poslove, redefiniranju kulturu i donose uspjeh našim klijentima.

Trendspotting na steroidima

Fempowerment. Doba empatije. Uspon strojeva. Biohacking. To su samo neke od 50+ kulturnih promjena koje smo identificirali kako bismo pomogli brendovima da nađu svoje mjesto u kulturi.